Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 05:46

ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ – Προκαλούμε την »HELLENIC SEAWAYS» και οφείλει να δώσει απαντήσεις!Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην

κοινωνία της Σάμου η προχθεσινή αίτηση-ανακοίνωση της εταιρείας »HELLENIC SEAWAYS», όπου ζητάει από το Σ.Α.Σ. (Συμβούλιο Ακτοπλoΐκων Συγκοινωνιών) να της εγκρίνει το αίτημα για αλλαγή της αρχικής πρότασης που είχε κάνει, τροποποιώντας το προγραμμά της, με τερματικό σταθμό στα εγκεκριμένα δρομολόγια του πλοίου της «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ», για 3 φορές την εβδομάδα τον Εύδηλο της Ικαρίας και 4 φορές την εβδομάδα το Καρλόβασι!

Στην αίτηση της αυτή αναφέρει με μια φράση που προκάλεσε αναταραχή, πως το αίτημα της αυτό το συζήτησε με «τοπικούς φορείς όπου και είναι σύμφωνοι» να γίνει!!!

Εμάς σαν εφημερίδα (η αποψή μας και αυτό που) μας ενδιαφέρει είναι πως η εταιρεία κάνει την δουλειά της (και καλά κάνει) αλλά οφείλει να δώσει ΑΜΕΣΑ στη δημοσιότητα τα ΟΝΟΜΑΤΑ αυτών των φορέων που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ να γίνει αυτή η τροποποίηση ώστε να δει και ο Σαμιακός Λαός τον ρόλο που παίζει ο καθένας εδω πέρα!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ την »HELLENIC SEAWAYS» να το κάνει αυτό!

Εμείς μπορούμε να διευκολήνουμε την εταιρεία και να της αναφέρουμε (γιατί μπορεί να μην το γνωρίζει) ότι η Βουλευτής Σάμου κ. Καλογερή επίσημα ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ εκανε τέτοιου είδους συμφωνία με κανέναν, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης της Σάμου κ. Παπαθεοφάνους έβγαλε και αυτός ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση ότι ΠΟΤΕ δεν έδωσε αυτή την συγκατάθεση και πως ο Δήμαρχος Σάμου Στέλιος Θάνος σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε (σύμφωνα με πληροφορίες και όχι με γραπτή ανακοίνωση) ότι και αυτός δεν συμφώνησε με εσάς για τέτοια τροποποίηση.

Άρα ποιος μένει κύριοι της ΗSW;

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος;

Μήπως το Επιμελητήριο Σάμου;

Ή μήπως κάποιος από τους προαναφερόμενους λέει ψέματα;

Οφείλετε να δώσετε απαντήσεις υπερασπιζόμενοι το κύρος της εταιρείας σας, αφού αυτή τη στιγμή βάλεστε από παντού!

Σαμιώτες Ικαριώτες και Φουρνιώτες εντός και εκτός του Νομού.

Εμείς είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι τυχαία αυτή τη φράση δεν την βάλατε….!

Με κάποιους συμφωνήσατε…αλλά με ποιους;

ΠΗΓΗ ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις