Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 11:39

Αγωγή της Carnival για τις ζημιές στο Triumph!!Αγωγή κατά των ναυπηγείων BAE Mobile της Αλαμπάμα κατέθεσε η Carnival επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τις περαιτέρω ζημιές που υπέστη το Triumph όταν έσπασαν οι κάβοι!
Στην αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία αναφέρει ότι «το Carnival Triumph βρισκόταν στα ναυπηγεία για επισκευή. Το πλοίο είχε δεθεί σε 4 δέστρες πλώρα κι άλλες 4 πρύμα όταν λόγω των ισχυρών ανέμων οι 4 στην πρύμνη δεν άντεξαν κι έσπασαν! Στη συνέχεια, λόγω του αυξημένου βάρους που «δέχτηκαν», έσπασαν και οι κάβοι στην πλώρη με αποτέλεσμα το πλοίο να πλέει ακυβέρνητο. Το Triumph δεχότανε εξωτερική παροχή ρεύματος κι ως εκ τούτου, όταν έμεινε ακυβέρνητο, δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανένα σύστημα πρόωσης και αναγκάστηκε να δεχτεί τη βοήθεια ρυμουλκών! Όπως αποδείχτηκε οι δέστρες του ναυπηγείου δεν ήταν κατάλληλες για το πλοίο ενώ μερικές από αυτές κρίνονται ελαττωματικές!»
Η εταιρεία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα ζητήσει αποζημίωση 12.6 εκ $ από τα ναυπηγεία!!

Για το arxipelagos.com

SOLstice

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.


Σχετικές ειδήσεις