Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 07:50

Πρόγραμμα MSC Cruises 2014!!!Ανακοινώθηκε επιτέλους το πρόγραμμα της MSC για το 2014!!! Αρκετές ειδήσεις περιέχει για την Ελλάδα!!! Νέοι προορισμοί της εταιρείας η Θεσσαλονίκη κι η Πάτμος!! MSC Sinfonia και MSC Preziosa σε τακτικά δρομολόγια στην περιοχή μας!! Δεν τα «βρήκαν» με τον Ο.Λ.Η. απ’ ότι φαίνεται αφού το Lirica θα συνεχίσει στα ίδια δρομολόγια!! Αναλυτικά:

MSC Armonia: Το πλοίο τέλη Μαρτίου «αφήνει» την Ερυθρά Θάλασσα για τις γνωστές 7ήμερες από τη Βενετία στο Ιόνιο και το Αιγαίο!! Πριν ξεκινήσει τις 7ήμερες, θα πραγματοποιήσει μια 10ήμερη από το Sharm El-Sheikh με τελικό προορισμό τη Βενετία κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτεί τη Ρόδο στις 28/3, το Ηράκλειο στις 29/3 και τον Πειραιά στις 30/3/14!!
Επίσης, θα κάνει μια 9ήμερη σε Ιόνιο και Αιγαίο όπου θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη στις 5/4, την Πάτμο στις 7/4 και τον Πειραιά στις 8/4/14!!!
Από Απρίλιο μέχρι και Νοέμβριο θα κάνει τις 7ήμερες που κάνει και φέτος!!

MSC Fantasia: Μέχρι και τον Απρίλιο θα εκτελεί 11ήμερες από Γένοβα προς Αγίους Τόπους και τα μοναδικά ελληνικά λιμάνια που περιλαμβάνονται είναι το Κατάκολο κι ο Πειραιάς!
Τον Απρίλιο θα εγκατασταθεί στη Βενετία και μέχρι τον Νοέμβριο θα επαναλάβει το φετινό της πρόγραμμα, δηλαδή τακτικές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη κι Αργοστόλι!!
Στις 2/11/14 αναχωρεί από τη Βενετία με τελικό προορισμό τη Γένοβα και κατά τη διάρκεια της 11ήμερης αυτής κρουαζιέρας θα επισκεφτεί τον Πειραιά στις 6/11 και το Ηράκλειο στις 7/11/14!!

MSC Lirica: Δυστυχώς, το Lirica δε θα εγκατασταθεί στο Ηράκλειο του χρόνου, παρά τις μεγάλες προσδοκίες του Ο.Λ.Η.!! Το πλοίο θα επαναλάβει από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο τις 11ήμερες στους Αγίους Τόπους με μοναδικό ελληνικό λιμάνι επίσκεψης το Κατάκολο!!

MSC Orchestra: Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα πραγματοποιήσει τέσσερις 11ήμερες στη Μαύρη Θάλασσα και θα επισκέπτεται μόνο το Κατάκολο και το Γύθειο!!

MSC Preziosa: Η Divina φέτος το Νοέμβριο θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Miami! Τις 7ήμερες στο Ιόνιο και το Αιγαίο θα αναλάβει του χρόνου τον Απρίλιο το νεότερο πλοίο της εταιρείας, η MSC Preziosa!!! Κι εδώ μοναδικό λιμάνι επίσκεψης το Κατάκολο!!

MSC Sinfonia: Από Απρίλιο μέχρι μέσα Μαΐου θα πραγματοποιεί 12ήμερες κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα!! Το μοναδικό ελληνικό λιμάνι που θα επισκέπτεται θα είναι ο Πειραιάς!!

6 πλοία της εταιρείας στην Ελλάδα!! Πολύ καλό πρόγραμμα!!!

Για το ARXIPELAGOS.COM

SOLstice

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.


Σχετικές ειδήσεις