Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 11:37

Παρθενική άφιξη της Royal Princess στον Πειραιά!!Κατέπλευσε σήμερα στον Πειραιά το νεότερο μεγαθήριο της Μεσογείου, η νέα Royal Princess!! Το πλοίο, προερχόμενο από το Kusadasi, έφτασε λίγο πριν τις 8 το πρωί και ένα τέταρτο αργότερα, μετά από μια υπέροχη μανούβρα εκτός λιμανιού, έδεσε στην ακτή Ξαβερίου!! Οι περίπου 3.600 επιβάτες του επιβιβάστηκαν αμέσως σε λεωφορεία για ξενάγηση σε όλα τα αξιοθέατα της Αθήνας!!

Η Royal Princess λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, με 3 δυνατά σφυρίγματα, για τη Βενετία και θα επιστρέψει στον Πειραιά τη Δευτέρα 8/7! Στη Μεσόγειο θα βρίσκεται μέχρι και το Σεπτέμβριο οπότε και θα αναχωρήσει για 7ήμερες κρουαζιέρες στην ανατολική Καραϊβική και του χρόνου θα βρεθεί στη βόρεια Ευρώπη!! Του χρόνου όμως θα υποδεχτούμε το «αδελφάκι της» τη νέα Regal Princess!!


Η ομάδα του Arxipelagos επισκέφτηκε σήμερα το πλοίο και σε λίγες μέρες θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πλήρες αφιέρωμα στη Royal Princess!!
Το ταξίδι με το Arxipelagos δε σταματά!!

Για το ARXIPELAGOS.COM

SOLstice

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.


Σχετικές ειδήσεις