Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, 10:52

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ-ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΠροφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας και εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης καθώς όπως έκριναν εισαγγελέας και ανακριτής είναι ύποπτος φυγής και δεν έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια παρά το γεγονός ότι επέστρεψε το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ και τους τόκους, που στο σύνολο ανέρχονται σε 6,2 εκατ. ευρώ για επίμαχο δάνειο από την FB Bank.

 

Ο εφοπλιστής απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρέας Κατσιβέλη αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, και οι οποίες σχετίζονται με την εκταμίευση, πριν από ένα χρόνο, από την τράπεζα επισφαλούς -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ.

 

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατέληξαν σε λογαριασμούς που σχετίζονται με τον κατηγορούμενο.

 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα χρήματα κατέληξαν σε πρώην συνεργάτη του, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα της ανακρίτριας και από τον οποίο φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει το επίμαχο ποσό.

 

Η πλευρά του κατηγορούμενου φέρεται επίσης να αναφέρει πως όταν έγινε αντιληπτή από την τότε διοίκηση της τράπεζας η εκταμίευση του εν λόγω δανείου, κινήθηκε διαδικασία σε βάρος του υπαλλήλου που το ενέκρινε.

 

Newsroom Enet

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις