Σάββατο 21 Απριλίου 2018, 09:16

[Cruise news] Πρόγραμμα MSC Cruises 2014!!!Ανακοινώθηκε επιτέλους το πρόγραμμα της MSC για το 2014!!! Αρκετές ειδήσεις περιέχει για την Ελλάδα!!! Νέοι προορισμοί της εταιρείας η Θεσσαλονίκη κι η Πάτμος!! MSC Sinfonia και MSC Preziosa σε τακτικά δρομολόγια στην περιοχή μας!! Δεν τα «βρήκαν» με τον Ο.Λ.Η. απ’ ότι φαίνεται αφού το Lirica θα συνεχίσει στα ίδια δρομολόγια!! Αναλυτικά:

MSC Armonia: Το πλοίο κατά την επιστροφή του από τα Κανάρια στη Βενετία θα επισκεφτεί την Κεφαλλονιά στις 20/3/14! Επίσης θα κάνει οκτώ 9ήμερες σε Ιόνιο και Αιγαίο όπου κατά την πρώτη θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη στις 5/4, την Πάτμο στις 7/4 και τον Πειραιά στις 8/4/14!!!
Στις υπόλοιπες θα επισκέπτεται μόνο τη Σαντορίνη και την Κεφαλλονιά!! Συγκεκριμένα στη Σαντορίνη θα βρεθεί στις 14/4, 23/4, 2/5, 11/5, 20/5 και στις 7/6/14!!
Το Αργοστόλι θα επισκεφτεί στις 18/4, 27/4, 6/5, 15/5, 24/5 και στις 11/6/14!!
Από Ιούνιο μέχρι και Οκτώβριο θα κάνει 7ήμερες σε Αδριατική, Ιόνιο κι Αιγαίο και θα επισκέπτεται την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο!!

MSC Fantasia: Μέχρι και τον Απρίλιο θα εκτελεί 11ήμερες από Γένοβα προς Αγίους Τόπους και τα μοναδικά ελληνικά λιμάνια που περιλαμβάνονται είναι το Κατάκολο, ο Πειραιάς και το Ηράκλειο!
Τον Απρίλιο θα εγκατασταθεί στη Βενετία και μέχρι τον Νοέμβριο θα επαναλάβει το φετινό της πρόγραμμα, δηλαδή τακτικές επισκέψεις σε Πειραιά, Σαντορίνη και Κέρκυρα!!
Στις 2/11/14 αναχωρεί από τη Βενετία με τελικό προορισμό τη Γένοβα και κατά τη διάρκεια της 11ήμερης αυτής κρουαζιέρας θα επισκεφτεί τον Πειραιά στις 6/11 και το Ηράκλειο στις 7/11/14!!

MSC Lirica: Δυστυχώς, το Lirica δε θα εγκατασταθεί στο Ηράκλειο του χρόνου, παρά τις μεγάλες προσδοκίες του Ο.Λ.Η.!! Το πλοίο θα επαναλάβει από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο τις 11ήμερες στους Αγίους Τόπους με μοναδικό ελληνικό λιμάνι επίσκεψης το Κατάκολο!!

MSC Orchestra: Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα πραγματοποιήσει τέσσερις 11ήμερες στη Μαύρη Θάλασσα και θα επισκέπτεται μόνο το Κατάκολο και το Γύθειο!!

MSC Preziosa: Η Divina φέτος το Νοέμβριο θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Miami! Τις 7ήμερες στο Ιόνιο και το Αιγαίο θα αναλάβει του χρόνου τον Απρίλιο το νεότερο πλοίο της εταιρείας, η MSC Preziosa!!! Κι εδώ μοναδικό λιμάνι επίσκεψης το Κατάκολο!!

MSC Sinfonia: Από Απρίλιο μέχρι μέσα Μαΐου θα πραγματοποιεί 12ήμερες κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα!! Το μοναδικό ελληνικό λιμάνι που θα επισκέπτεται θα είναι ο Πειραιάς!!

6 πλοία της εταιρείας στην Ελλάδα!! Πολύ καλό πρόγραμμα!!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!