Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, 02:19

VENTOURIS SEA LINES: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘΕΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 

Πρόθεση της εταιρείας μας είναι το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  να εκτελέσει ημερήσιο δρομολόγιο με αναχώρηση από Πειραιά 07.25 και από Μήλο 15.05 με σκοπό την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

 

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες μας μέχρι σήμερα, οι αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας δεν ενέκριναν το δρομολόγιο αυτό, καθώς για να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει το πλοίο να παρεκλίνει των εγκεκριμένων επιδοτούμενων δρομολογίων του. Για να επιτευχθεί η τροποποίηση αυτή, ζητήσαμε την συνδρομή των τοπικών φορέων των νησιών που εξυπηρετούμε, αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση.

 

Θεωρήσαμε λοιπόν απαραίτητο να σας γνωρίσουμε τις προσπάθειές μας, καθώς η ζήτηση στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι  συνεχίζουμε τις προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο και να εξυπηρετήσουμε τους επιβάτες μας.

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις