Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, 02:27

Κάλεσμα για 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 23/10/2013 απο ΠΕΜΕΝ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝΣτη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, μπροστά στα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι, αποτέλεσμα της αντεργατικής πολιτικής του κεφαλαίου, πρότειναν την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας με προοπτική κλιμάκωσης, για τις 23 Οκτώβρη του 2013 που καλεί το ΠΑΜΕ να αποφασίσουν Ομοσπονδίες και Σωματεία.

Η πλειοψηφία της ΕΕ της ΠΝΟ αναγνωρίζοντας την οξύτητα των προβλημάτων και την ανάγκη οργανωμένης προετοιμασίας, μετέθεσε την απόφασή της σε σύντομο και έγκαιρο χρονικό διάστημα.

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους σε οργάνωση προετοιμασία για την απεργιακή κινητοποίηση στις 23 Οκτώβρη, να δώσουμε απάντηση στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική που κατακρεουργεί τα δικαιώματά μας.

Κανένας να μη λείψει από την οργανωτική προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης.

Μέσα από τον αγώνα μας να απομονώσουμε τα φερέφωνα του κεφαλαίου, να ανοίξει ο δρόμος για μια πολιτική προς όφελος της εργατικής, λαϊκής οικογένειας.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟY ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις