Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 03:44

ΝΕΛ : Ανεκτέλεστα δρομολόγια λόγω εμπλοκής στον ανεφοδιασμό των καυσίμωνΑνεκτέλεστα θα μείνουν τα κάτωθι δρομολόγια των πλοίων της ΝΕΛ European Express,Aqua Jewel και Aqua Maria λόγω εμπλοκής του ανεφοδιασμού των παραπάνω πλοίων με καύσιμα σύμφωνα με το site της εταιρείας .

Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου Α.Ε. ανακοινώνει ότι τα κάτωθι δρομολόγια του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL από Παρασκευή 11/10/2013 έως Δευτέρα 14/10/2013 :
α) Λαύριο – Κέα – Κύθνος – Σύρος – Πάρος – Νάξος – Ίος – Σίκινος – Φολέγανδρος – Κίμωλος – Μήλος
β) Μήλος – Κίμωλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Νάξος – Πάρος – Σύρος
γ) Σύρος – Πάρος – Σέριφος – Σίφνος – Κίμωλος – Μήλος – Κίμωλος – Σίφνος – Σέριφος – Πάρος – Σύρος
δ) Σύρος – Κύθνος – Κέα – Λαύριο
δεν θα εκτελεστούν λόγω εμπλοκής στον ανεφοδιασμό του πλοίου με καύσιμα.

Επιπλέον η εταιρεία ανακοινώνει ότι το δρομολόγιο του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS την Τετάρτη 09/10/2013 από Καβάλα για Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Καρλόβασι – Άγιο Κήρυκο καθώς και η επιστροφή του δεν θα εκτελεστεί λόγω εμπλοκής στον ανεφοδιασμό του πλοίου με καύσιμα.
Η Σι Λινκ Φέρρις Ν.Ε.. ανακοινώνει ότι το δρομολόγιο του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ AQUA MARIA την Τετάρτη 09/10/2013 από Λαύριο – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα, καθώς και η επιστροφή του δεν θα εκτελεστεί λόγω εμπλοκής στον ανεφοδιασμό του πλοίου με καύσιμα.

Οι επιβάτες που είχαν εισιτήρια για το ανωτέρω δρομολόγιο ενημερώνονται και προωθούνται στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας

Για το ARXIPELAGOS.COM Πετρος Ψαρρας

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις