Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 03:51

ΠΕΜΕΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/10/2013ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

 

Πειραιάς 11 Οκτώβρη  2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΜΕΝ αποφασίστηκε η αποστολή Εξωδίκου για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 6 Νοέμβρη 2013.

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία, τις επιτροπές αγώνα πιο αποφασιστικά να ριχτούμε στη μάχη της προετοιμασίας του απεργιακού αγώνα, να δώσουμε απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου, της συγκυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ.

Να απομονώσουμε τα φερέφωνα του κεφαλαίου που καλλιεργούν την αναποτελεσματικότητα των αγώνων, την μοιρολατρία και την υποταγή, για να συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Ναυτεργάτες, εργάτες, εργαζόμενοι, ζουν την βία του κεφαλαίου με εκτεταμένη ανεργία, υποβάθμιση μισθών – συντάξεων – υγείας.

Ο ελπιδοφόρος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα, της ανυπακοής, της ταξικής πάλης, της σύγκρουσης με την καπιταλιστική βαρβαρότητα, για μια πολιτική που θα υπηρετεί τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού που θα είναι κυρίαρχος του πλούτου που παράγει.

Όλοι στην οργανωτική προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης, να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ

ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΕΝ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις