Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, 02:16

Blue Star Ferries: Βραβείο Bronze Ermis για πρόγραμμα ΕΚΕ «Παραδοσιακά Επαγγέλματα»BRONZE ERMIS AWARD ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»

 

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group και η εταιρεία MSPS Corporate Affairs βραβεύτηκαν με το Bronze Ermis Award στην κατηγορία «Low Budget», της ενότητας Ermis PR κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης του κλάδου της επικοινωνίας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας, Ermis Awards.

 

Το βραβείο αφορά στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Blue Star Ferries με τίτλο «Παραδοσιακά Επαγγέλματα», το οποίο αποσκοπεί στην αναβίωση και συντήρηση παραδοσιακών επαγγελμάτων και τεχνών που αντιμετωπίζουν ολοένα και εντονότερα τον κίνδυνο αφανισμού. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.bluestarferries.gr, η Blue Star Ferries παρουσιάζει μία σειρά από επαγγέλματα και τέχνες που ασκούνται στα Ελληνικά νησιά ενώ παράλληλα αναδεικνύει τον ρόλο της τοπικής κοινωνίας και τη σημασία της διατήρησης και της προστασίας της εθνικής μας κληρονομιάς.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα απέσπασε το 2012 το Corporate Affairs Excellence Award στην κατηγορία «Δράση Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους», της ενότητας «Αριστεία Προγράμματος/Δράσεις» της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

 

Το πρόγραμμα «Παραδοσιακά Επαγγέλματα» αποτελεί μέρος του συνολικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της Attica Group που τιτλοφορείται «Με προορισμό εσάς».

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις