Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, 03:44

Hellenic Seaways: Έκτακτα Δρομολό για Χίο-Μυτιλήνη και το ΔεκέμβριοΤα δρομολόγια από Πειραιά προς Χίο και Μυτιλήνη πραγματοποιεί το Δεκέμβριο η Hellenic Seaways όπως δεσμεύτηκε ότι θα κάνει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, από τον Οκτώβριο η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Χίου και της Μυτιλήνης με 4 δρομολόγια την εβδομάδα, ενώ αύξησε εκ νέου τα δρομολόγια της για το μήνα Δεκέμβριο προσθέτοντας ακόμα 3 δρομολόγια για τις 14/12, 21/12 και 28/12.

Τα δρομολόγια στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου δεν εκτελούνται, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, γεγονός που έχει ανακοινωθεί και εγκριθεί από τον Ιανουάριο του 2013 όταν ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της εταιρείας για όλο το έτος.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η πρωτοβουλία της Hellenic Seaways για αύξηση των δρομολογίων το Δεκέμβριο, ελήφθη με απόλυτη ευαισθησία και αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών αλλά και των επιβατών συνολικά, ιδίως κατά την περίοδο των εορτών.

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.


Σχετικές ειδήσεις