Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 11:55

Regent και Oceania αλλάζουν προγράμματα λόγω Ισραήλ!Η επιδείνωση της κατάστασης στη Γάζα ανάγκασε τη Regent Seven Seas και την Oceania να αλλάξουν τα προγράμματά τους και να μην πραγματοποιούν καμία επίσκεψη μέχρι και το Σεπτέμβριο τόσο στο Ashdod όσο και τη Χάιφα. Για τις προγραμματισμένες αφίξεις από Οκτώβριο και μετά, παραμένουν ως έχουν κι η όποια αλλαγή θα κριθεί από τις εξελίξεις.
Δυσάρεστη αλλαγή και για μας η πρόωρη αποχώρηση του Seven Seas Mariner που θα πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι στις 23/9 κι όχι αρχές Νοεμβρίου κατά το οποίο θα επισκεφτεί την Κέρκυρα στις 29/9/14, οπότε ακυρώνονται όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες αφίξεις του πλοίου και στην Ελλάδα!
Το πρόγραμμα του Seven Seas Voyager παραμένει χωρίς αλλαγές ακόμα αφού οι αφίξεις του είναι προγραμματισμές για Νοέμβριο.
Το ίδιο ισχύει και για το Nautica.
Αρκετές αλλαγές όμως στο πρόγραμμα της Riviera στην 15ήμερη κρουαζιέρα της 8/9/14, από τη Βαρκελώνη στην Κων/πολη, κατά την οποία θα επισκεπτόταν μόνο τον Αγ. Νικόλαο και τη Ρόδο. Το πλοίο θα επισκεφτεί κανονικά τον Αγ. Νικόλαο στις 12/9 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και στη συνέχεια, θα καταπλεύσει στη Ρόδο στις 16/9 (αντί για τις 19/9), θα επισκεφτεί την Πάτμο μια μέρα μετά στις 17/9, τη Σαντορίνη στις 18/9 και τη Μύκονο στις 19/9/14. Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει κανένα λιμάνι του Ισραήλ οπότε παραμένει ως έχει.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.