Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, 03:06

Βλάβη στο βαρούλκο της δεξιάς στο άγκυρας του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στη Σαντορίνη Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν.Ρεθ. 06, ότι κατά την διάρκεια χειρισμών άπαρσης των αγκυρών προκειμένου να αποπλεύσει από το λιμένα Αθηνιού προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου, διαπιστώθηκε ζημιά στο δεξιό βαρούλκο των σχοινιών  με αποτέλεσμα την αδυναμία έλξης της άγκυρας.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της ζημιάς από το πλήρωμα του πλοίου και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη ο απόπλους για τη συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου για Ανάφη- Κάσο – Πηγάδια Καρπάθου – Διαφάνι Καρπάθου – Χάλκη – Ρόδο – Χάλκη –  Διαφάνι Καρπάθου – Πηγάδια Καρπάθου – Κάσο – Ανάφη  –   Σαντορίνη – Μήλο – Πειραιά. 
     Από το Λιμεναρχείο Θήρας ενημερώθηκε ο Νηογνώμονας που παρακολουθεί το πλοίο για την προσκόμιση οριστικού βεβαιωτικού κλάσης λαμβάνοντας υπόψη τις δρομολογιακές υποχρεώσεις του Ε/Γ -Ο/Γ »ΠΡΕΒΕΛΗ»

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!