Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, 06:35

Θ. Δρίτσας: Φρένο στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών«Σταματά η ιδιωτικοποίηση των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αποτρέπουμε την καταστροφική επιλογή της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ και ΤΟΥ ΟΛΘ, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας σε συνέντεξή που παραχώρησε στο «Κόκκινο».

«Αίτημα της πόλης και των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών, των δήμων και όλων όσων εμπλέκονται στην παραγωγική διαιδκασία του λιμανιού και της ναυτιλίας, είναι η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην πώληση, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ και ΟΛΘ», συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Δρίστσας αναφέρθηκε επίσης και στο αναφερόμενος στο ζήτημα των συμβάσεων με την Cosco: «Δεν προτίθεται η νέα κυβέρνηση να αμφσβητήσει συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και έχουν λειτουργήσει. Στο πλαίσιο της γενικής μας εξαγγελίας, δεν αιφνιδιάζουμε κανέναν, είναι ανοικτός ο διάλογος. Από κει και πέρα, επιβεβαιώσαμε και χτες, τις αναπτυξιακές προοπτικές στη συνεργασία Ελλάδας – Κίνας, υπάρχει ένα πεδίο εξαιρετικά ελπιδοφόρο και σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσονται κι οι υπάρχουσες συμβάσεις».

 

πηγή: left

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!