Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, 03:34

Η Dawn Princess στην P&O Australia.Ο όμιλος Carnival ανακοίνωσε τη μεταφορά της Dawn Princess από την Princess Cruises στην P&O Australia το Μάιο του 2017. Η αγορά της Αυστραλίας είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και ήδη όλες οι εταιρείες προχωρούν σε κινήσεις για να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.
Η Dawn είναι η μια από τρεις "αυστραλέζες" Πριγκίπισσες (οι άλλες δύο είναι η Sea κι η Sun) και πέραν των ταξιδιών στη Ν. Ζηλανδία και τα νησιά του Ειρηνικού, συνήθιζε να πραγματοποιεί και παγκόσμιες κρουαζιέρες στα πλαίσια των οποίων κατέπλεε και σε ελληνικά λιμάνια.
Μετά το Ryndam και το Statendam, η P&O Australia αποκτά 6ο πλοίο και τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν το νέο όνομα και το πρόγραμμα του πλοίου.
Η Princess "χάνει" δεύτερη Πριγκιπισσα, μετά την πώληση της Ocean Princess στην Oceania Cruises ενώ το 2017 θα παραλάβει το τρίτο μεγαθήριο κατηγορίας Royal.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.