Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, 11:39

H IBS Software συνεργάζεται με τη Celestyal Cruises για τη δημιουργία του Συστήματος Κρατήσεων για κρουαζιέρες, iTravel.Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κρουαζιέρας Seatrade, η εταιρεία IBS Software και η Celestyal Cruises υπέγραψαν σύμβαση για τη δημιουργία του Συστήματος Κρατήσεων επόμενης γενιάς για κρουαζιέρες, με την ονομασία iTravel. Η Celestyal Cruises γίνεται η τρίτη εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, και η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας, που με την πλατφόρμα κρατήσεων iTravel της IBS αξιοποιεί λογισμικό για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει.
 

Από αριστερά προς δεξιά:  Asish Z Koshy, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Παγκοσμίως, IBS Software Services, Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Celestyal Cruises.


Με το iTravel, η Celestyal Cruises θα είναι σε θέση να προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με δυναμικές δυνατότητες τιμολόγησης, προσφέροντας δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διευρύνοντας τις ευκαιρίες πώλησης (cross-sell & up-sell). Επιπλέον, η Celestyal Cruises εφαρμόζει ήδη το σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης επιβατών , Ship Partner της IBS και στα πέντε πλοία του στόλου της.

«H Celestyal Cruises και η IBS έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την εξελίξουμε», δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Προβλέπουμε αυξημένη ζήτηση από τις B2B και B2C αγορές μας και περιμένουμε ότι η πλατφόρμα iTravel θα αποτελέσει τον καταλύτη της αναπτυξιακής στρατηγικής μας».

 

Από αριστερά προς δεξιά:  Titus George V – Διευθυντής Πωλήσεων, IBS Software Services, Πυθαγόρας Νάγος, Διευθυντής Πωλήσεων, Celestyal Cruises, Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Celestyal Cruises, Asish Z Koshy, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Παγκοσμίως, IBS Software Services.

 

«Στην IBS δίνουμε όλο και περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων για την κρουαζιέρα. Η απόφαση της Celestyal Cruises, η οποία αποτελεί και την βασική εταιρεία κρουαζιέρας που χειρίζεται η IBS,  να υιοθετήσει το σύστημα iTravel είναι μια πραγματική επιβεβαίωση της καινοτόμου στρατηγικής μας και της ικανότητας μας να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.» είπε ο κ. Asish Ζ Koshy της IBS Software.

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις