Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 05:47

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Holland America!Αλλαγές στο πρόγραμμά της ανακοίνωσε και η Holland America Line ακυρώνοντας όλες τις αφίξεις στην Κων/πολη και τις αφίξεις του Αυγούστου στο Kusadasi το οποίο όμως παραμένει κανονικά στο φθινοπωρινό πρόγραμμα. Οι νέες αφίξεις που αφορούν την Ελλάδα αλλά κι αυτές που αλλάζουν ημ/νια είναι οι εξής:

Eurodam: Δύο φορές θα καταπλεύσει στον Πειραιά , στις 26/8 και στις 30/9 όπότε και θα διανυκτερεύσει, τη Μύκονο (27/8 & 2/10) και τη Ρόδο (28/8 & 3/10).

Μια έκτακτη άφιξη για το Κατάκολο στις 25/8 και το Ηράκλειο στις 29/8.

Oosterdam: Το πλοίο όπως στην παρούσα έτσι και κατά την επόμενη κρουαζιέρα θα καταπλεύσει εκτάκτως στο Ναύπλιο στις 9/8, στον Πειραιά στις 10/8 αλλά χωρίς να διανυκτερεύσει αφού στις 11/8 θα επισκεφτεί τη Μύκονο και μια μέρα μετά, στις 12/8, τη Ρόδο.

Koningsdam: Ο Βασιλιάς κατά τη φθινοπωρινή του κρουαζιέρα θα επισκεφτεί τον Πειραιά στις 3/10 οπότε και θα διανυκτερεύσει, τη Μύκονο στις 5/10 και τη Σαντορίνη στις 6/10.

Prinsendam: ακυρώθηκαν όλες οι αφίξεις στη Μαύρη Θάλασσα αλλα ο Πρίγκιπας θα ταξιδέψει κανονικά στο Αιγαίο με μια έκτακτη προγραμματισμένη επίσκεψη στη Λήμνο στις 10/10 και το Κατάκολο στις 19/10.

Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν νέες αλλαγές αν κι εφόσον το Kusadasi κριθεί ανασφαλές για τους επισκέπτες.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Σχετικές ειδήσεις