Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, 01:42

ΣΑΟΣ: Συμμετοχή σε διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση ακτοπλοϊκών γραμμώνΣτον διαγωνισμό του υπουργείου Ναυτιλίας για την εξυπηρέτηση ακτοπλοϊκών γραμμών προτίθεται να συμμετάσχει η ΣΑΟΣ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Σαμοθράκης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μειοδοτικό διαγωνισμό του υπουργείου Ναυτιλίας, με θέμα την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών με σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, διάρκειας από 1η Νοεμβρίου του 2016 έως 31 Οκτωβρίου του 2017.  

Η ανακοίνωση της ΣΑΟΣ

Η εταιρεία ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό την επικείμενη συμμετοχή της, μέσω της συνδεδεμένης ναυτικής εταιρείας Άγιος Ευστάθιος Ν.Ε., στο μειοδοτικό διαγωνισμό που προκήρυξε το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής / Κλάδος Ναυτιλίας / Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών / Τμήμα Β΄, δυνάμει της με αρ. Πρωτ. 2252.1.1/50740/16 προκήρυξης με θέμα: «Προκήρυξη Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Εξυπηρέτηση Δρομολογιακών Γραμμών με σύναψη Σύμβασης ή Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας διάρκειας από 01/11/2016 μέχρι 31/10/2017».

 

ΠΗΓΗ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.


Σχετικές ειδήσεις