Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, 01:44

ΤΟ ARXIPELAGOS.COM ΣΤΗΝ 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΟ ναυτιλιακός ιστότοπος arxipelagos.com (arxipelagos.gr) έδωσε το "παρών" στην 3η διεθνή έκθεση τουρισμού "GREEK TOURISM EXPO" που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016.

Η έκθεση φιλοξένησε 120 εκθέτες από το χώρο του τουρισμού, της κρουαζιέρας και της φιλοξενίας.

 

Βρεθήκαμε στο λαμπρό και εντυπωσιακό περίπτερο της EVERMORE CRUISES που ήταν από τους μεγάλους χορηγούς (silver sponsors) της έκθεσης.

Το ιστορικό πλοίο "ΜΥΚΗΝΑΙ" του Σαρωνικού (ex. AEGEAN GLORY), πλέον ανακατασκευάστηκε και ανακαινίστηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε ένα υπερπολυτελές cruise yacht, που προσφέρει μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Με τα σινιάλα της νέας του εταιρίας evermore cruises και με νέο όνομα "COSMOS" συνεχίζει να γράφει ιστορία.

 

  Ο Πλοίαρχος του "COSMOS", Cpt Κώστας Βελετάκος (δεξιά), με τον συνεργάτη μας κ. Κώστα Σαρλή

Στο περίπτερο της evermore cruises συναντήσαμε τον Πλοίαρχο του πλοίου, Cpt Κώστα Βελετάκο. Ακόμη συναντήσαμε και τον Υποπλοίαρχο Cpt Γιάννη Αντωνόπουλο. Από την οικογένεια των πλοιοκτητών μας μίλησε ο κ. Γιώργος Δάβαρης, ο οποίος είναι περήφανος για τη μεταμόρφωση του πλοίου και τη μεγάλη ιστορία που έχει προίκα το πλοίο από τη γέννηση του στην Ελλάδα.

Ο Εφοπλιστής του "COSMOS", κ. Γεώργιος Δάβαρης

Στα άλλα περίπτερα της έκθεσης που ξεναγηθήκαμε εντυπωσιαστήκαμε από τη μεγάλη ελληνική παρουσία των ελληνικών νησιών! Οι Κυκλάδες συμμετείχαν με το έντονο θαλασσινό τους χρώμα και συναντήσαμε τα περίπτερα σχεδόν όλων των νησιών, ενώ γευτήκαμε τα παραδοσιακά τους προϊόντα, ακούγοντας τους ήχους από το λαούτο από το περίπτερο της Πάρου.

 

Στο περίπτερο της Σκιάθου, οι κ.κ. Βαγγέλης Νικολάου, Νίκος Τζούμας και Παναγιώτης Διολεττάς

 

Στο περίπτερο της Σκιάθου συναντήσαμε τους καλούς φίλους κ.κ. Βαγγέλη Νικολάου, Νίκο Τζούμα και Παναγιώτη Διολεττά.

Στο περίπτερο της Κεφαλονιάς συναντήσαμε τον κ. Σπυράγγελο Λυκούδη, εφοπλιστή της KEFALONIAN LINES, που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο με τα ομώνυμα πλοία. Ακόμη σημειώσαμε τη συμμετοχή της IONION P. LINES με το πλοίο της "ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ".

 

Μια Ρωσίδα καλλονή, η αεροσυνοδός της ΑΕΡΟΦΛΟΤ, ποζάρει στο φακό του arxipelagos.com, στο περίπτερο του εθνικού αερομεταφορέα της Ρωσίας

 

Το περίπτερο όμως που μας έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση, ήταν της αεροπορικής εταιρείας "AEROFLOT", εθνικού αερομεταφορέα της Ρωσίας. Όμορφες παρουσίες με Ρωσίδες αεροσυνοδούς φορόντας τις στολές με σήμα το "σφυροδρέπανο" και οι εντυπωσιακές μακέτες αεροσκαφών από το σύγχρονο στόλο της ΑΕΡΟΦΛΟΤ, να στολίζουν όλο το χώρο του περιπτέρου!

 

Δεκάδες ήταν τα περίπτερα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως η έντονη παρουσία της περιφέρειας Πελοποννήσου, της Λέρου με ξεχωριστό περίπτερο, ενώ πολλές ήταν οι συμμετοχές από ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες με τουριστικά λεωφορεία, πρακτορεία ταξιδιών και εταιρείες ενοικιάσεων αεροπλάνων, ελικοπτέρων και VIP αυτοκινήτων.
 

Εμείς ως Αρχιπέλαγος να ευχηθούμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας που είναι ο τουρισμός!

Για το arxipelagos.com

Σίμος Μιχάλογλου

 

Η ομορφη μινιατούρα του στόλου της ΑΕΡΟΦΛΟΤ, στο εντυπωσιακό περίπτερο της έκθεσης

 

Ισχυρή ήταν η παρουσία των ελληνικών νησιών στην έκθεση

 

Μερική άποψη από το χώρο της έκθεσης
 
 
 
 

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


error: Content is protected !!