Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, 03:32

Επιστρέφει το «Ανδρέας Κάλβος» στη ΣάμηΓια αρκετούς μήνες έχει μείνει «ορφανή» η ακτοπλοϊκή γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών, κυρίως από τις περιοχές της Παλλικής, της Ερύσσου και της Ιθάκης.
Αυτό αναμένεται να λάβει τέλος την 1η Απριλίου, ημέρα κατά την οποία το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» θα μπει και πάλι στην γραμμή, με σκοπό την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Η εταιρία αναμένεται να κρατήσει το συγκεκριμένο πλοίο στην γραμμή τουλάχιστον για δύο μήνες και στη συνέχεια να το αντικαταστήσει με νέο καράβι ντυμένο στα… κίτρινα, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Το «Ανδρέας Κάλβος» κάνει την διαδρομή Σάμη-Πάτρα σε 3,5 περίπου ώρες, ωστόσο η παράδοση του μεγαλύτερου κομματιού της Ολυμπίας Οδού στο κομμάτι Πάτρα-Κόρινθος θα είναι το αντίβαρο στους επιβάτες που θα αποβιβάζονται στην Πάτρα. Η πληροφορία για την «ανάσταση» και πάλι της γραμμής είναι έγκυρη και διασταυρωμένη από χείλη επίσημα, που τη δεδομένη χρονική στιγμή κρατούν την ανωνυμία τους.

 

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

efimeridaKefalonia.gr

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.


Σχετικές ειδήσεις