Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, 06:27

«SUPER RUNNER»: Φοράει τα «καλά» του για Ραφήνα!

Photo by: KOSTAS PAPADOPOULOS


Ο φακός του arxipelagos συνέλαβε το καινούριο απόκτημα των αδερφών Στεφάνου από την Άνδρο να προετοιμάζεται στο λιμάνι του Πειραιά για τη νέα περίοδο.

Το "Super Runner" "προβάρει" τα μπλε χρώματα της Golden Star Ferries και με κίτρινες πινελιές στην πλώρη και στην πρύμνη, ετοιμάζεται να γίνει ένα με το Αιγαίο και τις Κυκλάδες.

Πλέον στην πρύμνη του φέρει και το όνομα "ΑΝΔΡΟΣ" κάτω από το όνομα του πλοίου,  καθώς άλλαξε και λιμάνι νηολόγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον των πλοιοκτητών ίσως ο δεξαμενισμός του αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλη στην πλωτή δεξαμενή των ναυπηγείων του ομίλου Σπανόπουλου, ενώ το παρθενικό εμπορικό του δρομολόγιο με τα νέα χρώματα και το "χρυσό αστέρι" της νέας του εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2017.

Τέλος ο φακός του Αrxipelagos "συνέλαβε" και το χώρο του μηχανοστασίου όπου γίνεται γενική επισκευή των μηχανών, οι οποίες θα εργάζονται σε "τρελές" στροφές και θα αποδίδουν υψηλές ταχύτητες για το Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο.

Το arxipelagos.com όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει για την αγορά του πρώην "SPEEDRUNNER IV" από την GOLDEN STAR FERRIES και ενώ τα αδέλφια Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου βρίσκονταν την ίδια στιγμή on board μέχρι τη Μήλο για να κλειδώσουν τη συμφωνία, βρίσκεται πάντα κοντά σας υπηρετώντας την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PHOTO GALLERY

[metaslider id=24547]

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!