Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, 03:22

Ryanair: Νέα σύνδεση Θεσσαλονίκη- Νυρεμβέργη από 29,99€Η Ryanair ανακοίνωσε την νέα σύνδεση Θεσσαλονίκη– Νυρεμβέργη, η οποία θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2018, το οποίο θα ξεκινήσει το Μάρτιο.

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και τις τελευταίες καινοτομίες του προγράμματος “Always Getting Better”:

Μειωμένη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή –25€, μια παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών
Πτήσεις με σύνδεση μέσω Μιλάνου, Ρώμης και Πόρτο
Νέα συνεργασία με το Erasmus Network με φοιτητικές προσφορές και ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κρατήσεων
Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com
Νέα ιστοσελίδα και app για το Ryanair Rooms

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης Θεσσαλονίκη- Νυρεμβέργη, απελευθερώνουμε ναύλους από Θεσσαλονίκη από 29.99€, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο. Η προσφορά, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη (14 Νοεμβρίου) μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου).

Η Dimitra Apatsidou της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Νυρεμβέργης, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού μας προγράμματος.

Για να το γιορτάσουμε, ανακοινώνουμε νέα προσφορά με ναύλους από 29.99€, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά, ισχύει για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου) οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα το www.ryanair.com ή στο ελληνικό Ryanair app και να κάνουν άμεσα κράτηση»

airnews.gr

 

Konstantinos Papadopoulos

Συντάκτης: Konstantinos Papadopoulos

Owner and Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις