Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, 11:18

Ανεκτέλεστα δρομολόγια έως 26 Οκτωβρίου

Επαφή του FAST FERRIES ANDROS στο λιμένα Μυκόνου.Η FAST FERRIES ανακοίνωσε πως τα δρομολόγια του πλοίου μέχρι και τις 26/10 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα εξαιτίας της επαφής που είχε το FAST FERRIES ANDROS στο λιμάνι της Μυκόνου χθες και αναχώρησε στις 5 το πρωί σήμερα με προορισμό το Πέραμα για την αποκατάσταση της ζημιάς. To πλοίο θα επανέλθει στα δρομολόγια του στις 27/10.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα:
 
Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης το Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ» Ν.Π. 11124 προερχόμενο από λιμένα Τήνου με 52 επιβάτες,  ήρθε σε επαφή με τον προβλήτα του Νέου λιμένα Μυκόνου – Τούρλο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρού μεγέθους εσωκοιλώματα, στο δεξιό πρυμναίο τμήμα αυτού και συγκεκριμένα στο προστατευτικό του ζωνάρι (FENDER).
Άμεσα στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Μυκόνου προέβησαν σε διενέργεια έκτακτης επιθεώρησης, από την οποία προέκυψε μικρής έκτασης ζημιά στο ανωτέρω τμήμα του πλοίου.
Το «ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο και επιστροφή.
Οι επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερα δρομολογημένα πλοία, ενώ από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα κατατέθηκε βεβαιωτικό για εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, κενού επιβατών, από Μύκονο για λιμένα Περάματος προς αποκατάσταση της προκληθείσας ζημιάς.
 
 

Συντάκτης: gsoult

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις