Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, 10:52

Η British Airways επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια!Η Βρετανική αεροπορική εταιρεία, British Airways, επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια, μεταφέροντας 120 επιβάτες και έτυχε θερμής υποδοχής από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η πρώτη πτήση μετέφερε 120 επιβάτες, τους οποίους υποδέχτηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης και ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας. Η Περιφέρεια Κρήτης τους επεφύλασσε θερμή υποδοχή, με παραδοσιακά κεράσματα της Κρήτης και τη συνδρομή του Λυκείου Ελληνίδων ενώ εντυπωσιακή ήταν η αψίδα νερού που σχημάτισαν τα πυροσβεστικά οχήματα καλωσορίζοντας την πρώτη πτήση της κορυφαίας Βρετανικής εταιρείας που έφτασε στο Ηράκλειο.

Εξ άλλου ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνέχιση των δρομολογίων της British Airways στην Κρήτη, λέγοντας ότι μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου θα διακινήσει περί τους 30.000 τουρίστες στο νησί. Παράλληλα τόνισε πως η British Airways και οι άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που έρχονται στο νησί μας συμβάλλουν στην ποιοτική βελτίωση του τουρισμού.

Οι πτήσεις της British Airways θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και ακόμη θα προστεθεί μία πτήση την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου ενώ από τις 23 Μαΐου η γερμανική Lufthansa θα ξεκινήσει και πάλι μετά από 20 χρόνια τις πτήσεις της από Μόναχο προς το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης”

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις