Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 02:46

ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΚΣΟ Προεδρεύοντας Αντιπρόεδρος κος Γ. Κατσαναβάκης (δεξιά) την στιγμή που παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό δώρο από τον Πρόεδρο της Παγκρητίου κο Γιώργο Μαριδάκη (αριστερά)

Τα κορυφαία Κρητικά Σωματεία του τόπου για μία ακόμα χρονιά επέλεξαν την ΑΝΕΚ LINES για τις εκδηλώσεις τους. Έτσι, και φέτος Κρήτες και φίλοι της Κρήτης, έδωσαν ραντεβού στα πλοία της ΑΝΕΚ, όπου  φιλοξενήθηκαν με απόλυτη επιτυχία, οι εκδηλώσεις της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΠΟΚΣ).

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΟΚΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/1 στο πλοίο της ΑΝΕΚ «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» στον Πειραιά, παρουσία των Κρητικών Σωματείων του Συλλόγου, αλλά και εκπροσώπων από τους μεγαλύτερους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ελλάδας, όπως των Ποντίων, των Μακεδόνων, των Ηπειρωτών, των Ιόνιων Νήσων, των Δωδεκανήσων κλπ.

Όμορφα Κρητικόπουλα ξεσηκώνουν τον κόσμο με το τραγούδι, τη μουσική και το χορό τους

Αντίστοιχα η ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΕΝΩΣΗ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 20/1 στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» που βρισκόταν στον Πειραιά. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν δεκάδες Κρητικά Σωματεία της Αττικής,   Εκκλησιαστικές, Πολιτικές και Λιμενικές Αρχές.

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιάννης Σ.Βαρδινογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε τους ιδιαίτερους δεσμούς που ενώνουν την ΑΝΕΚ LINES με την Κρήτη και τους απανταχού Κρήτες.

 Ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ κος Μανώλης Πατεράκης ενώ απευθύνει τις ευχές του.

Οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι των Κρητικών συλλόγων συναντήθηκαν   για δύο Κυριακές στα πλοία της ΑΝΕΚ, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, διασκέδασαν με γνωστά κρητικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα και απήλαυσαν πλούσια κεράσματα πάντα με τη γνωστή κρητική φιλοξενία και την ευγένεια των πληρωμάτων της ΑΝΕΚ LINES.

 

Η ΑΝΕΚ, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, πιστή στο Γεναριάτικο Ραντεβού των Μεγάλων Κρητικών Σωματείων, φιλόξενη, καταφέρνει να συνδέει και να ενώνει όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς, Κρήτες και φίλους τους Κρήτης.

 

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις