Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 09:40

Εμπορευματοκιβώτια: Προβληματίζουν και «κοστίζουν» τα υπέρβαραΣυσκέψεις επί συσκέψεων το τελευταίο διάστημα των παραγωγικών τάξεων του Πειραϊκού χώρου και όχι μόνο επί του συνόλου των θεμάτων που έχουν ανακύψει από της αποφάσεως των ναυτιλιακών εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων να μην δέχονται «υπέρβαρα». Πέραν των αποφάσεων των ναυτιλιακών εταιριών και τα φορτηγά οχήματα που μεταφέρουν εμπορευματοκιβώτια έχουν θέσει θέματα κόστους και ασφάλειας γεγονός που οδηγεί μαθηματικά στην αλλαγή ή μάλλον στην προσαρμογή των νέων δεδομένων,

Δεν είναι ώρα για επιπρόσθετα κόστη, ούτε και για τυχόν ποινικές ευθύνες δήλωνε με νόημα χθες στο περιθώριο εκδήλωσης της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρίας που διακινεί εμπορευματοκιβώτια για να τονίσει ότι ήδη μέσα από τις διεργασίες που έχουν δρομολογηθεί επιχειρείται να βρεθεί η χρυσή τομή στο όλο ζήτημα.

theseanation.gr

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις