Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 06:41

[Cruise news] Πρόγραμμα Costa Crociere 2014!!!Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ιταλικής Costa Crociere για το 2014, με εξαίρεση τα προγράμματα των Costa Atlantica & Costa Victoria!! 9 πλοία συνολικά θα επισκεφτούν την Ελλαδα, μερικά αρκετά συχνά μερικά για λίγες μόνο μέρες! Αναλυτικά:

Costa Classica: Από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει 7ήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο με home port το Ηράκλειο!!

Costa Diadema: Μία και μοναδική επίσκεψη στην Κέρκυρα στις 8/11/14 κατά την παρθενική του κρουαζιέρα!!!

Costa Deliziosa: Το πλοίο θα κάνει ποδαρικό στην Κέρκυρα την 1/1/14, στο Κατάκολο στις 2/1/14 αλλά και στον Πειραιά στις 3/1/14!! μετά την Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2014, η Deliziosa θα κάνει αρκετές 13ήμερες στο Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα αλλά και μερικές 11ήμερες στο Αιγαίο, πάντα με αφετηρία τη Savona!!

Costa Fascinosa: Το ίδιο πρόγραμμα με φέτος, από Απρίλιο μέχρι Δεκέμβριο 7ήμερες σε Αδριατική, Ιόνιο και Αιγαίο με μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς την Κέρκυρα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη!!

Costa Magica: Επανάληψη του φετινού προγράμματος στις 7ήμερες, ενώ αρχές Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτέμβριου θα πραγματοποιήσει 7 10ήμερες στις οποίες το Dubrovnik αντικαθίσταται από την Κέρκυρα!!!

Costa Neoromantica: Από τα μέσα Ιανουαρίου θα πραγματοποιεί 11ήμερες κρουαζιέρες στην Κεν. Μεσόγειο και στο Αιγαίο, αποκλειστικά σε Πειραιά και Ηράκλειο! Το Μάιο θα αναχωρήσει για τη Β. Ευρώπη και θα επιστρέψει στα δρομολόγιά της Μεσογείου το Σεπτέμβριο!!

Costa Pacifica: Μόλις 6 11ήμερες στην Ανατ. Μεσόγειο θα κάνει το πλοίο από Σεπτέμβριο μέχρι και Νοέμβριο!! Κατάκολο και Πειραιάς το μοναδικά ελληνικά λιμάνια προσέγγισης!!

Costa Serena: Μόλις μια 11ήμερη κρουαζιέρα θα πραγματοποιήσει στην περιοχή μας αρχές Ιανουαρίου, επίσης με μόνους ελληνικούς προορισμούς το κατάκολο και τον Πειραιά!!

Costa Voyager: 7ήμερες σε Αιγαίο κι Αδριατική από Μάιο έως και Νοέμβριο!! θα επισκεφτεί και το Κατάκολο τον Απρίλιο και το Νοέμβριο κατά τη μετεγκατάστασή του στην Ερυθρά, οπότε θα επισκεφτεί επίσης Πειραιά και Ρόδο!!

Αρκετά ευχάριστο το πρόγραμμα..!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις