Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 02:29

Αποκάλυψη(;) για το Fortuna στη δίκη για το Concordia!!!Απρόσμενη εξέλιξη στη δίκη για το ναυάγιο του Costa Concordia!! Σύμφωνα με άρθρο της ιταλικής La Nazione, στη δικογραφία υπάρχει η μαρτυρία του Roberto Cappello που εργαζόταν ως φωτογράφος το 2005 στο Costa Fortuna κι ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον Ιούνιο του 2005, οπότε το πλοίο αντιμετώπισε πρόβλημα και έμεινε εκτός δρομολογίων για 2 μέρες, το Costa Fortuna έκανε επικινδύνους ελιγμούς στο Capri με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε ύφαλο και να σημειωθεί εισροή υδάτων!! Ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι, μετά από επικοινωνία με το θάλαμο επιχειρήσεων, το πλοίο οδηγήθηκε στο Palermo με τις αντλίες να “δουλεύουν” στο μέγιστο δυνατό για να αντλήσουν τα νερά!
Η Costa, πάντως, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του φωτογράφου!! Επιβεβαιώνει, ότι στις 13/6/2005 κατά τον πλου από Νάπολη προς Παλέρμο υπήρξε τεχνικό πρόβλημα αλλά στον άξονα μιας προπέλας και γι’ αυτό το λόγο δεξαμενίστηκε εκτάκτως στις 14/6 κι επανήλθε κανονικά στα δρομολόγιά του στις 15 αφού κρίθηκε αξιόπλοο από τον ιταλικό νηογνώμονα RINA!! Τέλος, έκανε λόγο για δυσφήμιση κι απείλησε με νομικές κυρώσεις!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις