Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 09:36

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Cretan LinesΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι γεγονός, πως οι διαδικασίες επαναδρομολόγησης του πλοίου ELLI-T και της ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης του Ρεθύμνου με τον Πειραιά, βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση τους.
Είναι επίσης σε όλους μας γνωστές, οι τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από την «CRETAN LINES» με τη συνεργασία και την οικονομική υποστήριξη ομάδας Ρεθεμνιωτών επιχειρηματιών, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι διαδικασίες επαναδρομολόγησης του Ρεθεμνιώτικου πλοίου.

Για το λόγο αυτό, θεωρήθηκε σκόπιμο, να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 24/4/2013 στις 19.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εμμ. Πορτάλιου 23, σχετική ενημερωτική συζήτηση και άλλων Ρεθεμνιωτών Επαγγελματοβιοτεχνών και Επιχειρηματιών μελών του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.
Στην συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν οι απόψεις και προτάσεις της «CRETAN LINES», για την πορεία και την προοπτική του Συνεταιρισμού και θα ζητηθεί να ακουστούν και τυχόν άλλες προτάσεις και απόψεις από τους συμμετέχοντες, για την αποτελεσματικότερη και επιτυχέστερη ολοκλήρωση, του πολύ σημαντικού αυτού για το Νομό και την Πόλη μας εγχειρήματος.
Γιαυτό και καλούμε να προσέλθουν στην αυριανή συνάντηση, όσο το δυνατό περισσότεροι ενεργά ενδιαφερόμενοι Επαγγελματίες του Ρεθύμνου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ «CRETAN LINES»

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις