Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 01:10

Η Carnival αναβαθμίζει τα μηχανοστάσια του ομίλου!!!Ο πρόεδρος της Carnival Micky Arison, ανακοίνωσε ότι ξεκινά άμεσα η αναβάθμιση στα μηχανοστάσια των πλοίων της Carnival συνολικού κόστους 300 εκ. $!! Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την εγκατάσταση δεύτερης εφεδρικής γεννήτριας που, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα υποστηρίζει κυρίως τους ανελκυστήρες, την παροχή νερού και τις τουαλέτες. Επίσης στα πλοία θα εγκατασταθεί νέο σύστημα πυρασφάλειας για την ανίχνευση και καταστολή πυρκαγιάς, αν και το ήδη υπάρχον σύστημα λειτούργησε εξαιρετικά στο τελευταίο περιστατικό στο Carnival Triumph! Τέλος, αναβαθμίσεις θα γίνουν στα ηλεκτρικά συστήματα των κινητήρων, ώστε τα πλοία να μπορούν να κινούνται αυτοδύναμα σε περίπτωση απώλειας της ενέργειάς τους και να μην καθηλώνονται στα ανοιχτά!!
Σε δεύτερη φάση, αναβαθμίσεις θα γίνουν στα μηχανοστάσια και των υπολοίπων εταιρειών του ομίλου με το κόστος να ανέρχεται στα 600 με 700 εκ. $ ενώ επιθεωρήσεις θα γίνουν και στα πλοία νέας γενιάς!!

 

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις