Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 02:30

[Συγχαρητήρια Αρχηγού στον «Αδαμάντιο Κοραή»] Συγχαρητήρια Αρχηγού στον «Αδαμάντιο Κοραή»Με αφορμή οπτικοακουστικό υλικό, που προβλήθηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα και στο οποίο παρουσιάζονται οι χειρισμοί προσέγγισης και πρόσδεσης του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” την 25-03-2013 στο λιμένα της Κιμώλου, υπό δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κιμώλου για την επαγγελματική τους ευσυνειδησία, τον Πλοίαρχο και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ  “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ”  για τη ναυτοσύνη που επέδειξαν καθ’ όλη τη διαδικασία πρόσδεσης του εν λόγω πλοίου στο λιμένα της Κιμώλου, επιτυγχάνοντας έτσι την ασφαλή απο/επιβίβαση επιβατών και οχημάτων κι ενώ επικρατούσαν εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πράξεις όπως αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε άρρηκτα συνδεδεμένη την ηπειρωτική με τη νησιωτική χώρα ακόμα και υπό τις δυσκολότερες συνθήκες και συγκυρίες».

zougla.gr

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις