Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 05:01

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΕΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 132% ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Λ.ΠΑΟ Σύνδεσμός μας καταγγέλλει τις υπέρογκες νέες αυξήσεις έως και 132% (!) στα τιμολόγια παραλαβής αποβλήτων πλοίων από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.), οι οποίες επεβλήθησαν κατά τρόπο αιφνιδιαστικό, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των εταιρειών επιβατηγών πλοίων.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, δυσπραγίας των εταιρειών επιβατηγών πλοίων αλλά και της γενικότερης προσπάθειας της Χώρας για συγκράτηση τιμών στην παροχή υπηρεσιών και ανάδειξης του τουριστικού μας προϊόντος, που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ζήτησε, ο Ο.Λ.ΠΑ κατά τρόπο απαράδεκτο και καταχρηστικό προβαίνει σε μία κίνηση που επιβαρύνει υπέρμετρα και χωρίς λόγο τη λειτουργία των εταιρειών επιβατηγών πλοίων και διαταράσσει το σύνολο της μεταφορικής αλυσίδας.

Ενώπιον της κρισιμότητας της κατάστασης ο Σύνδεσμός μας θα προσφύγει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στα αρμόδια τακτικά δικαστήρια, ώστε να σταματήσει η καταστροφική αυτή πρακτική.

Ευελπιστούμε ότι έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών, θα υπάρξει παρέμβαση για τη μη εφαρμογή του νέου τιμολογίου, αλλά για τη συνέχιση των χρεώσεων βάσει των προηγούμενων τιμών.

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις