Τρίτη 24 Απριλίου 2018, 10:57

Κατασβέστηκε η πυρκαιά στο «Νήσος Μύκονος». Στο σκάφος ο Λιμενάρχης Σάμου συντονίζει την επιχείρησηΚατασβέστηκε, σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου προς τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του ΥΝΑ, η πυρκαιά στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος», ενώ επι του πλοίου επιβιβάστηκαν ο Λιμενάρχης Σάμου συνοδευόμενος από στελέχη του Λιμεναρχείου, οι οποίοι και έχουν αναλάβει το συνολικό συντονισμό.

 

 Το πλοίο, σύμφωνα με το AIS, συνεχίζει να κινείται με ταχύτητα η οποία δεν ξεπερνά τους 1,8 κόμβους την ώρα με προορισμό το Καρλόβασι της Σάμου, ενώ συνοδεύεται από τέσσερα παραπλέοντα εμπορικά πλοία, ένα μικρό επιβατηγό πλοίο που βρίσκεται διαρκώς δίπλα του και δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

 

 Από την εταιρία HellenicSeaways για το συμβάν ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα :

«Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του πλοίου της Νήσος Μύκονος προς Σάμο, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τσιμινιέρα του πλοίου. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο από τα μέλη του πληρώματος. Στο πλοίο επιβαίνουν 174 επιβάτες με προορισμό το Καρλόβασι και 37 Ι.Χ. Οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους».

theseanation.gr

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!