Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 01:35

Ρότα κερδοφορίας χαράσσει η Hellenic SeawaysΕπιστροφή σε λειτουργική κερδοφορία είναι η βασική ρότα που χαράσσει η Hellenic Seaways, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο πρώτος αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Αγαπητός. Η εταιρεία έχει σχηματοποιήσει ένα νέο επιχειρησιακό χάρτη με νέα δρομολόγια, τα οποία θα καλύπτονται και από την ασφάλεια της Interamerican, ως προς το θέμα της παροχής ιατρικής βοήθειας σε ταξιδιώτες ενώ γνωστή είναι πλέον και η νέα απόχρωση των πλοίων λόγω της συνεργασίας με την cosmote.

Από τα επιχειρησιακά σχέδια της εταιρείας δεν λείπει και η πώληση κάποιων μονάδων που δε εντάσσονται στο επιχειρησιακό – επιχειρηματικό σχεδιασμό της επιχείρησης προϋπόθεση της οποίας είναι να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και να σημειώσει θετικά αποτελέσματα το τρέχον έτος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα έξοδα της.

Ο κ. Αγαπητός αναφέρθηκε και στα της ακτοπλοΐας, σημειώνοντας την ιδιομορφία της, για να τονίσει ότι οι ζημιές επιβαρύνουν αποκλειστικά τους μετόχους των εταιρειών προς ώρας, ενώ εάν παύσουν να υπάρχουν δρομολογιακές γραμμές τότε τις ζημιές θα τις πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

theseanation.gr

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις