Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 11:53

Τα καύσιμα «καίνε» την ακτοπλοΐαΈτοιμος να δεχθεί κλιμάκιο της τρόικα στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, δήλωσε ο υπουργός Μ. Βαρβιτσιώτης νωρίτερα σήμερα στο πλαίσιο αναφοράς του στην χθεσινή σύσκεψη στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για τα φλέγοντα ζητήματα της ακτοπλοΐας στην οποία και έλαβε μέρος. Ο υπουργός σημείωσε ότι μεταξύ των άλλων εξετάστηκε και το θέμα των οργανικών συνθέσεων για να τονίσει ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σήμερα το κόστος χρήσης των πλοίων σε ποσοστό 60% επιβαρύνεται από το κόστος των καυσίμων και ελαιολιπαντικών τα οποία και έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και σαφώς λιγότερο από το κόστος των πληρωμάτων, απαντώντας έτσι στο ερώτημα που είχε τεθεί περί οργανικών συνθέσεων.

Όσον αφορά στις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ο υπουργός υπεραμύνθηκε της λογικής της εμπορικής πολιτικής που εφαρμόζει η κάθε εταιρία για να σημειώσει ωστόσο ότι έκανε παρέμβαση να διατηρηθούν οι εκπτώσεις για τους ένστολους ιδιαίτερα του στρατού αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε οικογενειακό επίπεδο από το συχνό των μεταθέσεών τους.

theseanation.gr

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις