Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 12:21

ΠΕΜΕΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ (ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κ.α)Καταγγέλλουμε τις τράπεζες (ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κ.α) που πρόσφατα συγχωνεύτηκαν και καταβάλουν τις συντάξεις του ΝΑΤ και απαιτούν από τους συνταξιούχους να προσκομίσουν εκ νέου τα στοιχεία τους, απειλώντας τους ότι σε περίπτωση μη προσκόμισης τους, δεν θα τους καταβληθούν οι συντάξεις.

Το ΝΑΤ σε πρόσφατη απογραφή του διαθέτει όλα τα στοιχεία των συνταξιούχων ασφαλισμένων του και τα έχει αποστείλει στις τράπεζες.

Έχει τεράστιες ευθύνες η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και το Υπουργείο Εργασίας για αυτή την απαράδεκτη,  προκλητική ενέργεια των τραπεζών που διαχειρίζονται τις συντάξεις από τον ιδρώτα και το αίμα των ναυτεργατών γι’ αυτό και απαιτούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων των ναυτεργατών.

Απαιτούμε την άμεση συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ για αυτές τις εκβιαστικές μεθοδεύσεις των τραπεζών, ώστε να διασφαλιστεί η καταβολή των συντάξεων.

Καλούμε τους ναυτεργάτες εν ενεργεία και συνταξιούχους σε άμεση ετοιμότητα για κινητοποίηση ενάντια στη συγκυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία Ναυτιλίας και Εργασίας.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις