Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 02:52

EXECUTIVE DIPLOMA IN SHIPPING Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης απο το ΙΕΚ ΞΥΝΗΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2

EXECUTIVE DIPLOMA IN SHIPPING

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης

 

 

Το  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης CARIERRA ΞΥΝΗ Πειραιά ,φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης  στα Ναυτιλιακά, EXECUTIVE DIMPLOMA IN SHIPPING, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το φορέα London Centre of Management.

 

Στόχος του προγράμματος είναι να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει φιλόδοξα, δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων στη θεωρία και τα πεδία της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και της Ναυτιλίας γενικότερα.

Καλύπτει όλες τις βασικές περιοχές του Shipping, από θέματα λιμένων και μεταφορών μέχρι ναυτασφαλίσεις και συναλλαγές, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων , σε πτυχιούχους  αλλά και φοιτητές ΑΕΙ ,ΤΕΙ ,Κολεγίων , αποφοίτους ΙΕΚ ,ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

 

Διδακτικές ενότητες

 

  • Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων
  • Ναυτιλιακή Οικονομική & Χρηματοδότηση Ναυτιλίας
  • Διεθνές Εμπόριο & Συναλλαγές
  • Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική
  • Πολιτική και Διοίκηση Μεταφορών

 

Υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω  ΛΑΕΚ –ΟΑΕΔ

 

 

Για  περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2, CARIERRA ΞΥΝΗ Πειραιά:

Φίλωνος 39, Πειραιάς, τηλ. 210 4120 313 /210 4120 714, http://www.carierra.gr

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις