Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 07:45

[Cruise news] “Νεκρανάσταση” (;) για το SS United States!!!Τελευταία ελπίδα για να σωθεί το S.S. United States!! Το ταχύτερο υπερωκεάνιο του κόσμου, αγοράστηκε το 2010 από την “SS United States Conservancy” με σκοπό τη διάσωσή του! Τα σχέδια για μετατροπή του πλοίου σε ξενοδοχείο “ναυάγησαν” πριν καν ξεκινήσουν οι όποιες εργασίες κι έτσι παραμένει παροπλισμένο από το 1996 στο ποταμό Delaware της Philadelphia!
Τα τελευταία μεγαλόπνοα σχέδια για το πλοίο είναι η τελευταία ελπίδα μιας και τα έξοδα συντήρησης είναι αρκετά! Αν όλα πάνε καλά, το S.S. United States θα μετατραπεί σε πλωτό πολυχώρο με ξενοδοχειακό τμήμα, μουσείο ναυτικής ιστορίας κι εστιατόρια! Από το εσωτερικό άρχισαν να αφαιρούνται τα άχρηστα μεταλλικά τμήματα και πωλούνται προκειμένου να καλύπτονται τα μηνιαία έξοδα συντήρησης που φτάνουν έως και τα 60.000$!! Παράλληλα, αναζητούνται άμεσα επενδυτές προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια της εκτεταμένης ανακαίνισης και τελικό σκοπό να γίνει το στολίδι της πόλης, όπως έγινε με το S.S. Rotterdam!
Αν δεν προχωρήσουν οι εργασίες, το τέλος του Υπερωκεάνιου είναι, δυστυχώς, πολύ κοντά..!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις