Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 10:56

[Cruise news] Αποσύρθηκε το Saga Ruby!!!Στο Southampton κατέπλευσε πριν λίγες ώρες το Saga Ruby, ολοκληρώνοντας την “καριέρα” του στους ωκεανούς! Η τελευταία του χρονιά, δυστυχώς, στιγματίστηκε από τα πολλά μηχανικά προβλήματα και τη δυσαρέσκεια που αυτά προκάλεσαν στους επιβάτες και στην εταιρεία, ακόμη και στο τελευταίο του ταξίδι. Το βαπόρι ήταν προγραμματισμένο να αποσυρθεί στις 7/1 με την επιστροφή του στο Southampton, αλλα οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες του “χάρισαν” δύο μέρες παράταση!
Το Vistafjord κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Swan Hunter στο Newcastle το 1973, για την Norwegian America Line. Το 1983 η Cunard αγοράζει τη N.A.L. και το Vistafjord εντάσσεται στο στόλο της με το ίδιο όνομα αλλά διαφορετικά σινιάλα! Το 1999 η Cunard μετονομάζει το βαπόρι σε RMS Caronia!! Το 2004 πωλείται στη Saga Cruises, που είχε ήδη το μικρότερο αδελφάκι του, Saga Rose. Tο βαπόρι μετά από μια εκτενή ανακαίνιση επιστρέφει στους ωκεανούς με το όνομα Saga Ruby το Μάρτιο του 2005! Το Δεκέμβριο του 2012 η Saga ανακοινώνει ότι το βαπόρι θα αποσυρθεί οριστικά τον Ιανουάριο του 2014!
Το Saga Ruby πλέον αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αλλά και νέο ρόλο αφού οι συνεχόμενες βλάβες δεν το καθιστούν ικανό να ταξιδέψει!
Ας ελπίσουμε να μην καταλήξει όπως το Saga Rose…

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις