Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 07:54

[Cruise News] Πρόγραμμα Seabourn 2015!!Η Seabourn ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για το 2015 από το οποίο όπως είναι φυσικό απουσιάζουν τα Spirit και Legend που περνάνε στον έλεγχο της Windstar! Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι Σπέτσες, η Σύμη και το Νυδρί Λευκάδας που εντάσσεται κανονικά στους προορισμούς της εταιρείας με συνολικά 9 προγραμματισμένες επισκέψεις!! Το πρόγραμμα από Οκτώβριο και μετά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά δεν επηρεάζει και πολύ τον αριθμό αφίξεων αφού τα πλοία αποχωρούν για το νότιο ημισφαίριο εκείνην την περίοδο.
Αναλυτικά:

Seabourn Odyssey: Το πλοίο επιστρέφει στη Μεσόγειο τον Απρίλιο του 2015 και κατά την κρουαζιέρα επιστροφής θα επισκεφτεί τη Σαντορίνη στις 23/4 και τον Πειραιά στις 24/4/15. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει μια 8ήμερη από τον Πειραιά προς την Κων/πολη κατά την οποία θα επισκεφτεί τις Σπέτσες στις 25/5, τον Άγιο Νικόλαο στις 26/5 και τη Μύκονο στις 29/4/15!
Από τις 2/5 έως και τον Οκτώβριο θα πραγματοποιεί 7/14/21ήμερες κρουαζιέρες, ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη και με λιμάνια αποεπιβίβασης την Κων/πολη, τον Πειραιά και τη Βενετία. Το πρόγραμμα από την Κων/πολη προς Πειραιά (και αντίστροφα) περιλαμβάνει τη Μύρινα Λήμνου, τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη!!
Το πρόγραμμα από Πειραιά προς Βενετία κι αντίστροφα περιλαμβάνει τη Μονεμβασιά, το Κατάκολο, το Νυδρί και την Κέρκυρα!!

Seabourn Sojourn: Και το Sojourn επιστρέφει τον Απρίλιο οπότε θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο στις 17/4 και τον Πειραιά στις 18/4/15. Στη συνεχεία θα αναχωρήσει για το δεξαμενισμό του και από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην κεντρική Μεσόγειο.
Στο Αιγαίο επιστρέφει τέλη Οκτωβρίου και θα καταπλεύσει στον Άγιο Νικόλαο στις 26/10, στη Σύμη στις 27/10, στη Μύκονο στις 28/10 και στον Πειραιά στις 31/10/15.

Φτωχότερο το πρόγραμμα αλλά η εταιρεία θα έχει μόλις 3 πλοία το 2015!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις