Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 05:36

Εκπλήξεις στο πρόγραμμα της Thomson για το 2015!!Η βρετανική Thomson μας έδωσε μια “πρόγευση” σχετικά με το πρόγραμμα του 2015 το οποίο έκρυβε πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις για την Ελλάδα!!
Το Thomson Celebration θα εγκατασταθεί στο Dubrovnik από Μάιο έως και Οκτώβριο πραγματοποιώντας 7ήμερες κυρίως στην Αδριατική. Μια φορά το μήνα θα επισκέπτεται το Ιόνιο και τον Κορινθιακό στα πλαίσια της θεματικής κρουαζιέρας “Ελληνικοί Θρύλοι” και θα καταπλέει στο Κατάκολο, την Κόρινθο, την Ιτέα και την Κέρκυρα!!
Το Thomson Spirit θα επιστρέψει στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα στην ανατολική Μεσόγειο και έχοντας δύο λιμάνια για home port. Από τη Λεμεσό θα πραγματοποιεί δύο διαφορετικές 7ήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο, η πρώτη περιλαμβάνει μόνο τη Σαντορίνη ενώ η δεύτερη, τον Πειραιά, τον Αγ. Νικόλαο και τη Ρόδο!!
Με βάση τη Μαρμαρίδα θα πραγματοποιεί 7ήμερες στο Αιγαίο, τους Αγίους Τόπους και τη Μαύρη Θάλασσα. Στην κρουαζιέρα με τίτλο “Ανεξερεύνητο Αιγαίο” συμπεριλήφθηκε η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Χίος κι η Πάτμος ενώ οι κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα περιλαμβάνουν μόνο τη Μύκονο!!
Τέλος, το Thomson Majesty θα εγκατασταθεί στην Κέρκυρα και του χρόνου πραγματοποιώντας 3 διαφορετικές 7ήμερες προς Αδριατική, Δυτική Ιταλία κι Αιγαίο. Το πρόγραμμα του Αιγαίου περιλαμβάνει τη Μύκονο, τον Πειραιά, τα Χανιά και την Καλαμάτα!!
Τέλη Απριλίου θα δημοσιευτεί το πλήρες πρόγραμμα της εταιρείας και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις