Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 05:24

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΛ ΣΤΗΝ ΠΝΟΜε πρωτοβουλία της ΠΕΝΕΝ και επικεφαλής τον Ταμία της ΠΕΝΕΝ Μπανάσιο Απόστολο πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/3/2014 μαζική παράσταση και διαμαρτυρία από πληρώματα όλων των ειδικοτήτων (Ναύτες – Μηχανικοί – Θαλαμηπόλοι κ.λπ) της εταιρείας «Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου» (ΝΕΛ) στην ΠΝΟ.

Τα πληρώματα και ο εκπρόσωπος της ΠΕΝΕΝ εξέφρασαν με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά τους για την αδράνεια που επιδεικνύει η ηγεσία της ΠΝΟ για το μεγάλο πρόβλημα της πολύμηνης καθυστέρησης στην καταβολή και εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών.

Τονίστηκε η ανάγκη η ΠΝΟ να πάρει άμεσα πρωτοβουλία τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και γενικότερα για να εξασφαλισθεί άμεσα η εξόφληση όλων των Ναυτεργατών.

Η ΠΕΝΕΝ απευθύνεται για άλλη μια φορά στις αρμόδιες αρχές και απαιτεί την παρέμβασή τους για την πιστή εφαρμογή της ΣΣΕ και την καταβολή των δεδουλευμένων από όλες τις εταιρίες που συστηματικά δεν καταβάλλουν τους μισθούς των πληρωμάτων.

Καλούμε την ΠΝΟ να υλοποιήσει επιτέλους τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την αγωνιστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων καθώς επίσης και για τα προβλήματα που συνδέονται με την ασκούμενη κυβερνητική ναυτιλιακή πολιτική.

Με εντολή Διοίκησης

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Νταλακογεώργος Αντώνης                                  Κροκίδης Νικόλαος

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις