Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 05:56

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βραζιλίας το Gemini.Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Γκάνας κατά τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία θα φιλοξενηθεί στο Gemini. Η Akwaaba Cruises δίνει τη δυνατότητα σε επιβάτες να ταξιδέψουν μαζί τους και να τους υποστηρίξουν στους 3 πρώτους αγώνες.
Το πλοίο θα ξεκινήσει από το λιμάνι Tema στις 2/6 και θα καταπλεύσει στη Natal στις 15/6 όπου μια μέρα, στις 16/6 διεξάγεται ο πρώτος αγώνας μεταξύ Γκάνας και Η.Π.Α. Από τη Natal θα αναχωρήσει στις 20/6 με προορισμό τη Fortaleza όπου θα δέσει στις 22/6 και μια μέρα μετά τα Μαύρα Αστέρια θα βρεθούν αντιμέτωπα με την Εθνική Ομάδα της Γερμανίας. Για τον αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας και Γκάνα οι επιβάτες θα μεταφερθούν στη Brasilia αεροπορικώς. Στις 27/6 το πλοίο θα αναχωρήσει για το Salvador όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου, οπότε και ανάλογα τα αποτελέσματα ίσως παρακολουθήσουν και το τέταρτο αγώνα της ομάδας και να αναχωρήσουν μετά. Τέλος στις 3/7 το Gemini θα επισκεφτεί το Rio de Janeiro που συγκεντρώνει πάντα πλήθος τουριστών!!
Η κρουαζιέρα θα τερματιστεί όταν ολοκληρωθούν οι αθλητικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Το Gemini είναι το τρίτο κ/ζ μετά τη Divina και το Monarch που θα βρεθεί στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις