Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 05:44

Διακόπτεται η λειτουργία του εργαστηριακού μαθήματος «Μηχανουργείο» ΑΕΝ/Ασπροπύργου μετά τις 30 Απριλίου 2014.Από καταγγελίες σπουδαστών Μηχανικών της ΑΕΝ/Ασπροπύργου, που παρακολουθούν το εργαστηριακό μάθημα «Μηχανουργείο», τους ενημέρωσε ο υπεύθυνος καθηγητής του εργαστηρίου, ότι θα σταματήσει η λειτουργία του μετά τις 30 Απρίλη 2014.
Συγκεκριμένα τους ανέφερε, ότι μέχρι σήμερα η λειτουργία του «Μηχανουργείου» και οι ανάγκες του, καλύπτονταν με χρήματα των καθηγητών. Παρότι ήταν γνωστό το ζήτημα στις υπηρεσίες του Υπουργείου, για τις ελλείψεις από το 2012, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια μέχρι σήμερα, αντίθετα, ζητήθηκε να επαναληφθεί ο Προϋπολογισμός για την κάλυψη των αναγκών επειδή ξεπεράστηκε κατά 100 ευρώ.
Επίσης εγκυμονεί κίνδυνος στην ασφάλεια των σπουδαστών, δεν υπάρχει ούτε φαρμακείο στο χώρο.
Τέλος, τους ανέφερε ότι θα δώσει την παραίτησή του.
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του ΥΝΑ για την συνέχιση της λειτουργίας του εργαστηρίου του Μηχανουργείου στην ΑΕΝ/Ασπροπύργου και την επίλυση των προβλημάτων και να μην αποβεί σε βάρος της συνέχισης των μαθημάτων των σπουδαστών.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Π.Ε.Μ.Ε.Ν.)

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις