Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 03:17

Η ΠΕΜΕΝ Καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα πλοία «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» και «AQUAMARIΑ» της Ναυτιλιακής Εταιρείας «NEL LINES»Από καταγγελίες ναυτεργατών μελών των πληρωμάτων των Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» και «AQUAMARIΑ» της Ναυτιλιακής Εταιρείας «NELLINES», που βρίσκονται στη Δραπετσώνα, παρότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, αντιμετωπίζουν οξυμμένα προβλήματα στην ενδιαίτηση και διατροφή τους.             Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα, λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης, στο πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» εδώ και ένα μήνα περίπου, οι ναυτεργάτες μέλη του πληρώματος, σιτίζονται στο πλοίο «AQUAMARIΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες των ναυτεργατών από σήμερα προβλέπεται να γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης και στο πλοίο «AQUAMARIA».

Σ’ αυτές τις συνθήκες εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για την ασφάλεια και προστασία της ζωής των ναυτεργατών και της λιμενικής εγκατάστασης.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου για την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων των ναυτεργατών των ανωτέρω πλοίων.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»  
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις