Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 10:23

Ομολογιακό δάνειο εξετάζει η AtticaΣε προχωρημένες συζητήσεις με τράπεζες και τη Fortress

Σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν μεγάλο αριθμό τραπεζών καθώς και με την Fortress Credit Corp για την μακροπρόθεσμη αναδιάρθρωση του δανεισμού της βρίσκεται η Attica Α.Ε. Συμμετοχών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «προσπαθεί αυτή την περίοδο να εκμεταλλευτεί την ισχυρή χρηματοοικονομική θέση της προκειμένου να επιτύχει την μακροπρόθεσμη αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την προσέλκυση στρατηγικών συμμάχων, ώστε να χρηματοδοτήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και να ενδυναμώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις διαδικασίες της συνολικής αναδιάρθρωσης του ακτοπλοϊκού κλάδου που βρίσκονται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς».

Στο πλαίσιο αυτό, η Attica Group αναφέρει πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις/διαπραγματεύσεις με έναν μεγάλο αριθμό τραπεζών καθώς και με την Fortress Credit Corp. Διευκρινίζεται ότι οι συζητήσεις αυτές αφενός δεν έχουν καταλήξει αφετέρου οποιαδήποτε τυχόν συμφωνία τελεί υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης των δανειστριών τραπεζών του Ομίλου.

Σύμφωνα με την Attica, στις εν λόγω συζητήσεις εξετάζεται, μεταξύ άλλων, η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, το ύψος του οποίου και ο χρονικός ορίζοντας έκδοσης αυτού και γενικότερα ο χρόνος ολοκλήρωσης οποιασδήποτε τυχόν συμφωνίας δεν δύνανται ακόμα να προσδιορισθούν.
 

naftemporiki.gr

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις