Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 10:27

Πρόγραμμα MSC Cruises 2015!Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της MSC για το 2015 και το Α’ τρίμηνο του 2016 και είναι αρκετά ευχάριστο όσον αφορά τη χώρα μας!! Αναλυτικά:

MSC Fantasia: Το μοναδικό μεγαθήριο της εταιρεία που θα μας επισκέπτεται, Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο θα πραγματοποιήσει τρεις 11ήμερες στο Αιγαίο και τους Αγίους Τόπους οι οποίες περιλαμβάνουν το Κατάκολο (20/1, 22/2 και 30/3), το Ηράκλειο (21/1, 23/2 και 31/3) και τον Πειραιά (26/1, 28/2 και 5/4/15)! Το πρόγραμμα θα το επαναλάβει από το Δεκέμβριο μέχρι και το Μάρτιο, με τη διαφορά ότι το Ηράκλειο αντικαθίσταται από την Αλεξάνδρεια.

MSC Lirica:
Το πλοίο θα εγκατασταθεί στη Βενετία τον Απρίλιο και θα πραγματοποιεί 7ήμερες στην Αδριατική και το Αιγαίο μέχρι τον Αύγουστο, οπότε και θα σταματήσει τις κρουαζιέρες για να επιμηκυνθεί! Στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκαν η Σαντορίνη κι η Μύκονος που θα επισκέπτεται την ίδια μέρα! Έτσι κάθε Τρίτη το πλοίο από τις 9 μέχρι και τις 3 το μεσημέρι θα επισκέπτεται τη Σαντορίνη κι εν συνεχεία θα αναχωρεί για τη Μύκονο όπου θα καταπλέει λίγο μετά τις 8 και θα αναχωρεί στις 3 το πρωί!!

MSC Magnifica: Το πλοίο επιστρέφει σε “γνώριμα” μέρη και μάλιστα με το ίδιο δρομολόγιο. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο θα πραγματοποιεί 7ήμερες σε Αδριατική, Ιόνιο και Τουρκία με μοναδικό ελληνικό λιμάνι στο πρόγραμμα το Κατάκολο!

MSC Musica: Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στην ανατολική Μεσόγειο! Τον Απρίλιο θα πραγματοποιήσει μια 18ήμερη κρουαζιέρα από τη Γουαδελούπη στη Βενετία κατά την οποία θα καταπλεύσει στην Κέρκυρα στις 26/4/15.
Έκτοτε και μέχρι και το Νοέμβριο θα πραγματοποιεί 7ήμερες στην Αδριατική, το Ιόνιο και το Αιγαίο. Κάθε Τρίτη θα επισκέπτεται το Κατάκολο, κάθε Τετάρτη τη Σαντορίνη, κάθε Πέμπτη τον Πειραιά και την Κέρκυρα κάθε Παρασκευή!
Στις 22/11 θα πραγματοποιήσει μια 20ήμερη από τη Βενετία στο Dubai κατά την οποία θα επισκεφτεί τον Πειραιά (25/10), το Ηράκλειο (26/10) και τη Ρόδο (27/10/15) ενώ στην κατά την επιστροφή στη Μεσόγειο το Μάρτιο, θα καταπλεύσει μόνο στο Κατάκολο στις 18/3/16!!

MSC Opera: Το πλοίο επιστρέφει από τη Νότια Αφρική τον Απρίλιο με μια 19ήμερη κρουαζιέρα κατά την οποία θα επισκεφτεί μόνο την Κέρκυρα στις 14/4/15. Μετά από λίγες μέρες θα ξεκινήσει η μετασκευή του και θα επιστρέψει τον Ιούλιο οπότε και μέχρι και το Σεπτέμβριο θα πραγματοποιεί 14ήμερες κρουαζιέρες σε Αδριατική, Ιόνιο, Αιγαίο και Μαύρη Θάλασσα. Οι ελληνικοί προορισμοί που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι ο Πειραιάς, η Σαντορίνη και η Κεφαλλονιά!
Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το πρόγραμμα αλλάζει και η Μαύρη Θάλασσα αντικαθίσταται από την Αίγυπτο και τους Αγίους Τόπους και η Opera θα καταπλέει μόνο στο Κατάκολο και τον Πειραιά!

MSC Poesia: Μετά από 4 χρόνια θα ταξιδέψει και πάλι στην ανατολική Μεσόγειο! Τον Απρίλιο θα εγκατασταθεί στη Βενετία, προερχόμενο από τη Βραζιλία με μια 19ήμερη που περιλαμβάνει μόνο τη Κέρκυρα στις 13/4/15. Από Μάιο μέχρι και Νοέμβριο θα πραγματοποιεί τις ίδιες 7ήμερες με τη Magnifica με μοναδικό ελληνικό προορισμό το Κατάκολο που θα καταπλέει κάθε Δεύτερα (ενώ η Magnifica Κάθε Τρίτη!).

MSC Sinfonia: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το Ηράκλειο (2/1) και το δεύτερο του Πειραιά (3/1/15) θα σταματήσει τις κρουαζιέρες αμέσως μετά και θα υποστεί μετασκευή που θα διαρκέσει μέχρι και το Μάρτιο. Όταν επιστρέψει θα πραγματοποιήσει με home port τη Γένοβα δύο 11ήμερες σε Αιγαίο και Μαύρη Θάλασσα και άλλες δύο στα Κανάρια ενώ μετά θα εγκατασταθεί στη Βόρεια Ευρώπη. Το πλοίο θα επισκεφτεί το Κατάκολο στις 21/3 και στις 14/4 και τον Πειραιά μια μέρα μετά, 22/3 και 15/4/15!! Το ίδιο πρόγραμμα θα επαναλάβει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο!!

Από τα πιο ευχάριστα προγράμματα!!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις