Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 04:15

Η Apex Tour με το Ocean Life στο Αιγαίο!!Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δημοσίευσε η τουρκική Apex Tours η οποία ναύλωσε το Ocean Life για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Οι επιβάτες θα μπορούν να επιβιβάζονται είτε από το Kusadasi είτε από τον Πειραιά ενώ έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προγράμματα.
Το πρώτο είναι μια 3ήμερη κρουαζιέρα κατά την πρώτη μέρα της οποίας το πλοίο αναχωρεί στις 12:00 από το Kusadasi με προορισμό στο Ηράκλειο όπου θα καταπλέει στις 7 το πρωί. Από το Ηράκλειο θα αναχωρεί στις 12 το μεσημέρι για τη Σαντορίνη που θα επισκέπτεται από τις 16:30 έως τις 22:00. Η τρίτη μέρα περιλαμβάνει άφιξη στον Πειραιά στις 7 το πρωί κι αναχώρηση στις 12:00 για τη Μύκονο όπου θα καταπλέει στις 19:30 και θα αναχωρεί στις 23:00 για Kusadasi!
Το δεύτερο πρόγραμμα, 4 ημερών, περιλαμβάνει τους ίδιους προορισμούς και διατηρεί τις ίδιες ώρες, με τη μόνη διαφορά ότι τη δεύτερη μέρα το πλοίο επισκέπτεται τη Ρόδο από τις 8 το πρωί έως τις 18:00, οπότε κι αναχωρεί για το Ηράκλειο!
Σύμφωνα με την εταιρεία η πρώτη κρουαζιέρα του πλοίου θα πραγματοποιηθεί στις 20/7 κι η τελευταία στις 3/10/14!
Με το καλό να το υποδεχτούμε!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις