Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 01:08

Ούτε βίδα δεν έβγαλαν ακόμα από το μισοβυθισμένο σκάφοςΜισοβυθισμένο σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του λιμανιού της Ακαντιάς, βρίσκεται σε θέα χιλιάδων επισκεπτών μας, το πλοίο  το οποίο βούλιαξε εξαιτίας διαδοχικών λαθών και παραλείψεων τον Δεκέμβριο του 2013!

Από τότε μέχρι σήμερα, παρά τις δεσμεύσεις, τις εξαγγελίες και τα χρονοδιαγράμματα, από το πλοίο δεν έχει αφαιρεθεί ούτε μία βίδα, με αποτέλεσμα να σκουριάζει στο λιμάνι της Ρόδου, να συρρικνώνει θέσεις πρόσδεσης μεγάλων σκαφών και βέβαια να εξευτελίζει με τον χειρότερο τρόπο την εικόνα του πιο κοσμοπολίτικου νησιού του Αιγαίου στα μάτια εκατομμυρίων τουριστών που θα περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο.

Η αρχική δέσμευση, σύμφωνα με τους χειρισμούς και τον προγραμματισμό που έκανε το Λιμενικό Ταμείο της περιοχής μας, στο οποίο φορτώθηκαν τα λάθη και οι παραλείψεις άλλων «υποτίθεται αρμοδίων», προέβλεπε ότι η διαδικασία απομάκρυνσης θα είχε ολοκληρωθεί στα μέσα Μαρτίου.

Σήμερα, συμπληρώνονται περίπου πέντε μήνες από τότε που το πλοίο βρίσκεται μισοβουλιαγμένο στο λιμάνι της Ακαντιάς και δυστυχώς, κανείς δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει εάν τελικά θα γίνει άμεση απομάκρυνση του πλοίου αυτού.

rodiaki.gr

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις